Smart TV-Vad är det och vad ska jag göra när jag väljer det?

Ultrahög bildupplösning eller bra ljudkvalitet är inte de enda fördelarna med en Smart TV. Tack vare den inbyggda Wi-Fi-modulen och operativsystemet kan dessa enheter också ansluta till Internet, så att du kan installera appar och spel eller använda populära streamingtjänster som Netflix och HBO Go. Vad är en Smart TV och hur man väljer en bra modell?

Smart TV-Vad är det?
Smarta TV-apparater kallas smarta enheter, vars funktionalitet går långt utöver reproduktionen av bilder och ljud. Smart TV ser inte annorlunda ut än traditionella modeller-antalet detaljer på skärmen beror på dess upplösning eller matrisens tillverkningsteknik, och utrustningens dimensioner bestämmer primärt skärmens diagonala. Andra, å andra sidan, är utrustningen och funktionerna dolda i fallet. Smart TV-design har en höghastighetsprocessor, internminne, Wi-Fi eller Bluetooth trådlösa kommunikationsmoduler och ett operativsystem. Således kan du med hjälp av dem enkelt surfa på webben, bläddra i sociala nätverk eller visa foton eller videoklipp på den stora skärmen direkt från din smartphone, dator eller surfplatta.
Prisvärd Smart TV med tillgång till Fmovies via http://dreamfilms.se/fmovies/!
Fördelen med Smart TV ligger också i integration med virtuella hyror som Netflix, HBO, Ipla eller Player.pl erbjuder tusentals filmer och TV-serier. För modeller som LG 43UK6300 kommer streaming service-Erbjudandet ner för att bara trycka på en knapp, eftersom tillverkaren har tagit hand om en dedikerad nyckel på fjärrkontrollen.
VÄRT ATT VETA

För att filmer, tv-serier eller sportsändningar i 4K UHD-format ska kunna behålla höghastighetsuppspelning på en Smart TV måste du ha en höghastighetsinternetanslutning och en höghastighets Wi-Fi-router. Om du är intresserad av att ladda ner eller ladda ner sådant innehåll, se till att dataöverföringen över nätverket överstiger 25 Mbps och routern stöder 5 GHz 802.11 ac-bandet.
Vilken Smart TV ger den bästa bildkvaliteten?
För att njuta av multimediafunktionerna hos TV-apparater med Wi-Fi måste du välja en enhet som erbjuder den optimala kvaliteten på den projicerade bilden. I segmentet av intelligenta mönster Finns det ingen brist på modeller där skärmdiagonalen når 77 tum. Bildskärmens storlek är dock inte den enda parametern som påverkar visningskomforten. Lika viktigt är den högsta upplösningen, som låter dig se de minsta detaljerna i filmer, spel, tv-serier eller digitala TV-program.
Smart-TV med 4K UHD-display
Separation av smarta TV-apparater på grund av upplösning som stöds:

HD Ready-modeller av Tv-apparater med Internet för att visa bilder med en upplösning på 1366 × 768 px. Trots det attraktiva priset, som vanligtvis inte överstiger 1000 zł, behåller denna utrustning all grundläggande funktionalitet hos en Smart TV. Det har m.in. webbläsare och möjligheten att ansluta till ditt hem Wi-Fi-nätverk. I modeller som Lin 32d1700 hittar du också inbyggda DVB-T, DVB-C och DVB-S-mottagare för mottagning av markbunden, kabel och satellit-TV. Full HD är ett erbjudande för människor som gillar HDTV. 1080p (1920 x 1080 px) bilden är skarp och har dubbelt så mycket detaljer som HD redo, och TV: n själv är bättre utrustad. Ett exempel är Samsung UE32M5602 med Wide Color Enhancer Plus-tekniken, som utvidgar den färgrymden och optimerar kontrast med Micro Dimming Pro.

Smart TV med ergonomisk fjärrkontroll

4K UHD-Tv med Wi-Fi för att titta på filmer och TV-program med ultra-hög upplösning på 3840 x 2160 pixlar. Fyra gånger mer detaljerat jämfört med Full HD är enskilda pixlar inte synliga för tittaren som sitter nära skärmen. Alltså, LG 50uk6300 eller Sony KD-55XF8596 Smart-TV är också ett bra val för ägare av moderna spelkonsoler, såsom PlayStation Pro eller Xbox One X. 8K FUHD – de mest avancerade smarta TV-mönster, stödja 7680 x 4320 px upplösning. Bilden på skärmen på Samsung QE75Q950RBT eller Samsung Qe65q950rbt imponerar med realism och smidig reproduktion, och färgerna är ljusa och dynamisk. 8K kvalitet är en nyhet, så dessa tv-apparater är utrustade med artificiell intelligens AI med funktionen av så kallad uppskalning. Dess uppgift är att automatiskt zooma in på något innehåll på skärmen, så att bilden är detaljerad och utan förvrängning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *