Vilket fall för elektronisk cigarett att välja ?

E-cigaretten bryter för närvarande riktiga rekord. Det är ett utmärkt substitut för den traditionella cigaretten, vilket möjliggör en mild uttag, med eller utan nikotin beroende på den valda e-vätskan. Det är således möjligt att få gesten och de psykologiska vanorna att fortsätta lite, samtidigt som man bevarar sin hälsa : det är utan tvekan av den anledningen att nästan 2 miljoner människor i Sverige har antagit detta lilla föremål, som kan hjälpa dem att permanent bli av med sitt beroende av tobak.

Och bortom även ett rent praktiskt objekt, från och med nu har den elektroniska cigaretten och Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coilsen titt : färger, material, mönster av enhetens kropp, allt detta studeras så att alla kan hitta det perfekta objektet, som förför honom och motsvarar honom.

Och detsamma gäller för e-cigarettfodralet: vi vill att det ska matcha vårt utseende och personlighet. Det finns olika modeller, i storlek men även när det gäller estetik, material, form eller kapacitet. Här är några ord alla modeller som du kan hitta på marknaden… om du inte vill göra det själv ?

Väska för elektronisk cigarett
De olika kapaciteterna

Det finns först och främst modeller av flera storlekar, beroende på vad du vill lagra i det här kända fallet för elektronisk cigarett. Vissa kommer bara att kunna innehålla enheten, ofta cylindrisk därför och liten i storlek. Men det finns absolut inget annat vi kan göra åt det. Dessa modeller är ofta utrustade med en liten handledsrem eller handtag, som kan bäras runt handleden eller ens halsen för att underlätta användning.

Andra å andra sidan är lite mer voluminösa: du kan placera din e-vätska, liksom laddningskabeln, och kanske till och med två e-cigaretter eller ett extra batteri, vilket kan vara se alla e-cigg här bekvämt när du tar all den här enheten för en hel dag. Det är dock en modell av fall för elektronisk cigarett relativt viktigt i storlek, så det måste kunna passa in i en handväska till exempel, eftersom det inte skulle passa i en enkel ficka.

Varje gång du använder ditt elektroniska cigarettfodral har vissa till och med två: den första som du alltid bär med dig och den andra som du håller i dina personliga tillhörigheter, att alltid ha till hands dina flaskor med vätska.
Material

Som vi sa lite tidigare har vi också möjlighet att välja mellan flera olika typer av material, för sitt fall för elektronisk cigarett. Mer chic eller mer fancy, det är framför allt en smakfråga.

Mini elektronisk cigarettväska e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice, och i materialet är det lädret som har det vackraste utseendet. Det ger omedelbart en liten lyx sida till sitt fall, och olika färger är uppenbarligen att välja mellan, för dem som vill gå ut ur den bruna och svarta ganska klassiska. I allmänhet kommer objektet att vara halvstyvt, med ett litet tryck för att stänga det. Det är motståndskraftigt och trevligt att hantera mer än någon annan.

Metallen har också något att förföra oss: styv, praktisk, modern i sin design och särskilt solid, den här är perfekt för att undvika chocker och har ett relativt maskulin utseende… även om kvinnor också kan anta det självklart. Det kan också kopplas till tyg, samt en möjlig dragkedja eller ett klipp för att stänga det. Färgerna är också ganska varierade, och materialet tillåter oss också att lägga till några fina mönster och utskrifter.

Tyget är också ett av de möjliga materialen för ett elektroniskt cigarettfodral, det blir då ett mjukt lock, ofta mycket snyggt och erbjuds till ett mycket lågt pris, perfekt därför för minibudgetar.

Plast och andra hartser är också en del av de sortiment som erbjuds av tillverkare, med varierande styvhet, nykter eller mer levande färger, stilar med varierat utseende. Så välj din, enligt din personlighet !
Gör din egen kreativitet arbete

Och om du inte kan hitta på marknaden ett elektroniskt cigarettfodral som verkligen ser ut som du, varför inte välja en modell som du skulle ha skapat själv ? DIY, antingen gör det själv eller gör det själv trender mer än någonsin, och många av oss lägger våra händer till degen för att göra små föremål direkt från vår egen kreativitet. Det är idealiskt när du gillar att personifiera dina föremål, eventuellt göra lite återvinning, med t.ex. tyger av kläder som du inte längre bär. Om du har en gammal jeans till hands, kan den här, tack vare en handledning på internet, bli en original och trendig elektronisk cigarettväska. Har du en kreativ själ ? I så fall vet du vad du måste göra.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *